KLIMKAMPEN KERSTVAKANTIE 2019 / 2020

Kinderen van 8 tot 14 jaar, met een hart voor avontuur zijn welkom op onze sportkampen. Naast klimmen, rappel en dodensprong komen ook andere sport- en spelactiviteiten aan bod. het klimkamp gaat door van 9u tot 16u (opvang van 8.30u tot 17u of later). Een lunchpakket dien je zelf mee te brengen!

Verder is sportieve kledij uiteraard aangewezen. Best ook een reserve setje kledij meegeven,  je weet maar nooit! Heb je eigen klimgerief, dan mag je dit uiteraard meebrengen en gebruiken. Voor de anderen is er voldoende materiaal voorzien.
Lid zijn van kbf is niet verplicht voor toegang tot het klimkamp , vrienden en familie van leden van de jeugdwerking of andere geïnteresseerden zijn ook welkom. In verband met de verzekering is het klimkamp voor hen alleen een klein beetje duurder.

Data:   26 en 27 december en/ of 2 en 3 januari

Kostprijs: voor het 2 daagskamp:  40€ (leden jeugdwerking en/of kbf) of 48€ voor niet-leden.

Inschrijven kan via volgende links:  Klimkamp december of Klimkamp januari (twee kampen volgen is tweemaal inschrijven!)

Maximaal 24 deelnemers,

Uw plaats is pas gereserveerd na betaling van het sportkamp.
Gelieve dit te betalen op rekening: BE76 7360 1117 7595 van Kajoe vzw met vermelding van “klimkamp december of januari + de naam van uw kind 

Comments are closed.