BOEKINGEN voor KLIMZAAL WALLSTREET en KLIMSPOT KAJOE

Beste klanten,

Wij zijn zeer verheugd en blij om jullie opnieuw in onze zaal te mogen ontvangen vanaf maandag 8 juni, mits enkele maatregelen waaronder de social distancing de belangrijkste regels is.

We herinneren hier aan omdat dit nog steeds voor de overheid de belangrijke voorwaarde is.

Iedereen is na reservatie opnieuw welkom! Enkel lessen nemen kan voorlopig nog niet. Hebt u geen ervaring in het muurklimmen met touwen of kent u de technieken niet meer, dan kan u enkel reserveren in de boulderzaal.

Losse klimbeurten en 10-beurtenkaarten worden afgerekend in de klimzaal. Een nieuw abonnement afsluiten kan voorlopig niet maar bestaande abonnementen kunnen wel verlengd worden. Materiaal huren kan om hygiënische redenen slechts beperkt. Heeft u geen eigen materiaal, dan kunnen wij dus niet garanderen dat er steeds gordels en schoenen op voorraad zijn. Op klimspot kajoe is materiaalhuur helemaal niet mogelijk!

Om een goed verloop te kunnen garanderen werken we met reservaties in blokken van 2 uur zodat er niet voor de deur aangeschoven dient te worden. Via onderstaande links kan je eerst registreren en nadien reserveren. Om iedereen de kans te geven zijn de openingsuren tijdelijk uitgebreid en mag je slecht 1 keer per dag en 3 keer per week in Wallstreet komen klimmen. Je maakt een reservatie voor de boulderzaal of klimzaal en dient je aan je keuze te houden.

Andere belangrijke zaken:

  • Handen ontsmetten of wassen voor je klimsessie en nadien.
  • Kleedkamers en douches zijn gesloten, kom dus in sportkledij.
  • Gelieve niet samen te scholen voor de klimzaal, denk aan de social distancing.
  • De zekeraar dient op één van de kruisjes of zekerzones op de vloer te blijven staan.
  • Betaal liever met payconiq dan met cash. (geen Bancontact!)
  • Gebruik liquid chalk.

Links voor registratie en reservatie:

Als u een reservatieblok aanvinkt, is uw plek gereserveerd. Doorsturen hoeft niet meer. Kan u niet komen, dan kan u zelf uw reservatie terug annuleren! Doe dit ook onmiddellijk want anders blijft uw plaats bezet. Het kan allemaal éénvoudig via een smartphone.
REGISTREREN
RESERVEREN

Hopelijk tot snel!

Sportieve groeten
klimzaal Wallstreet en Kajoe vzw

Comments are closed.