CORONA UPDATE: alles over de sluiting, de jeugdwerking, geplande cursussen en de Klimspot

De nationale overheid heeft nieuwe maatregelen uitgesproken om de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Alle indoor sporten voor +12 jarigen worden verboden tot nader bericht. De klimspot blijft voorlopig nog buiten schot!

Hieronder een overzicht van alle beslissingen en toepassingen voor onze klimzaal.

Klimzaal Wallstreet:
Onze klimzaal is volledig gesloten voor onbepaalde tijd. Abonnementen van onze leden worden verlengd zodra de zaal weer open kan.

Cursussen:
Cursussen die in november zouden starten (KVB1 op maandag en KTT5 op woensdag) worden geannuleerd en worden in de loop van volgende week terugbetaald.
Cursussen die in december starten, blijven voorlopig nog ingepland. Indien deze ook niet kunnen doorgaan worden ze ook terugbetaald.

Jeugdwerking:
Uit solidariteit met alle kinderen hebben we besloten om zowel voor +12 jarigen als voor -12 jarigen alle trainingen voorlopig stop te zetten. We snappen dat dit voor de jongsten onder ons slecht nieuws is maar willen gewoon dat dit virus zo snel mogelijk wordt ingedijkt waardoor we weer open mogen.
Elke les die niet doorgaat wordt opgeschoven naar het voorjaar. Nadat alle ingehaalde lessen in het voorjaar zijn gegeven, worden de inschrijvingen opnieuw open gezet voor een nieuwe reeks die vanaf dan loopt tot eind juni.

Klimspot:
Toch nog een klein beetje goed nieuws: onze klimspot blijft voorlopig nog open!
Klimmen aan de klimspot in Gooreind kan nog na reservatie via ons reservatiesysteem. We hameren er wel op dat ALLES veilig blijft verlopen dus gelieve u aan onderstaande afspraken te houden. Indien u met één of meerdere van de afspraken niet akkoord gaat, gelieve dan niet te boeken.

  • MONDMASKERS VERPLICHT! Enkel tijdens het klimmen mag het mondmasker af.
  • Reserveren via de website is verplicht! Geen reservatie = geen klimbeurt! Maximum 2 uur klimmen per individu per dag. Maximum 3 reservaties en klimsessies per week. Indien je niet kan komen, gelieve de reservatie zelf te annuleren.
  • Hou maximale afstand van elkaar.
  • Gebruik zoveel als mogelijk vloeibare magnesium en was en ontsmet je handen.
  • Er zijn geen kleedkamers beschikbaar dus gelieve in sportieve kledij naar de klimspot te komen.
  • PRIJS: €10 per persoon per klimbeurt.
    De klimspot is een andere organisatie dan onze klimzaal in Deurne. Abonnementen en 10-beurtenkaarten zijn hier dan ook niet geldig.

Comments are closed.