FAMILIE-KLIMDAG 2 november

Deze herfstvakantie organiseren we een familie-klimdag.
Hieronder kan je via de link inschrijven (verplicht!).

Op dinsdag 2 november stellen we van 10u-13u onze klimzaal open voor families die graag eens komen klimmen met hun kinderen.
Om 10u15 starten we een initiatieles waar deelnemers ouder dan 14jaar aan kunnen deelnemen om te leren zekeren. Tijdens deze les kunnen de jongere klimmers, onder begeleiding van onze monitoren, boulderen en hun weg vinden door onze speleobox. Na de initiatieles kan er samen nog genoten worden van deze drie activiteiten.

LET WEL: het is niet de bedoeling dat kinderen hier worden afgezet en om 13u terug opgehaald worden. Ouders, grootouders en/of familie zijn verantwoordelijk voor het toezicht en het zekeren van de deelnemers.

Bij aankomst en aanmelding om 10u kan u, indien gewenst, een hotdog of broodje met beleg bestellen dat dan klaar zal liggen om 12u.

Programma:

  • 1015u -11u initiatieles voor +14 jarige deelnemers
  • 11u-13u vrij klimmen/speleobox/boulderen
  • 12u-13u lunch indien gewenst

Wanneer?
Dinsdag 2 november van 10u-13u.

Betaling:

  • volwassenen €10
  • min 14 jarigen: €6

Deze prijs is voor alle activiteiten, de initiatieles en het gebruik van de klimgordel. Klimschoenen kunnen, zolang de voorraad strekt, gehuurd worden aan €2. Er kan ter plaatste betaald worden met payconiq of cash.

Hebben jullie nog vragen?
03/325.17.43
info@klimzaalwallstreet.be


INSCHRIJVEN VOOR DE FAMILIEDAG

Comments are closed.