SCHOLEN EN JEUGDVERENIGINGEN

SCHOLEN:
schoolgroepen van (-19j) van 10 tot 80 deelnemers kunnen bij ons overdag ook buiten de openingsuren terecht. Je kan een korte activiteit plannen maar omwille van de recente uitbouw van infrastructuur, kunnen ook sportdagen bij ons georganiseerd worden. In de tabel hieronder vindt U de prijzen, inclusief materiaalhuur en begeleiding. Afhankelijk van de tijdsduur en grote van de groepen, wordt er een activiteitenmenu samengesteld en wordt er in kleinere groepen met een doorschuifsysteem gewerkt. Tot de mogelijkheden behoren: klimmen, boulderen, speleo, rappel (1 euro extra kost), dodensprong (1 euro extra kost) en een activiteit in de polyvalente zaal, in samenspraak te organiseren met de leerkracht.
Monitor en huur klimgordels is inbegrepen. Klimschoenen kunnen gehuurd worden aan 3 euro per paar. Graag met propere sportschoenen, liefst witte zool, de zaal betreden.

JEUGDBEWEGINGEN, SPORTGROEPEN en SOCIALE ORGANISATIES
Als jeugdbewegingen een activiteit kunnen plannen buiten de openingsuren van de klimzaal, dan gelden de prijzen en voorwaarden van de scholen.
In het weekend kunnen tijdens de openingsuren enkel kleine groepen komen met 10 tot 20 kinderen, dit gedurende 2u voor een combinatie van muurklimmen in het kleine zaaltje (hoogte 6 meter) en speleobox.
Wij voorzien dan 2 u een monitor en de prijs per kind bedraagt dan 11 euro inclusief huur klimgordels.
Graag met propere sportschoenen de zaal betreden.


Aantal activiteiten
1u
1,5u
2u
3u
4u
5 tot 6u
1
5€
6,5€
8€
2
7€
8,5€
10€
3
11€
12€
4
13€
14€
5
15€

Voor reservaties en bijkomende inlichtingen:
info@klimzaalwallstreet.be

BEDRIJFS-ACTIVITEITEN EN FEESTEN

Tijdens de openingsuren kunnen kleine groepen bij ons terecht voor sportieve activiteiten uit ons aanbod.

Wanneer de klimzaal voor publiek gesloten is, kunnen we op maat van uw bedrijf activiteiten aanbieden. Dit kan gaan van een eenvoudige kliminitiatie tot een teambuilding met een eenvoudige of uitgebreide lunch. Op zaterdagavond zijn er mogelijkheden voor bedrijfsfeesten waarbij desgewenst een traiteur een diner voorziet.

Mogelijke activiteiten:
Muurklimmen – Boulderen – Rappel – Dodensprong – Slackline – Yoga en relaxatie

Wenst U meer informatie of wil U graag een offerte, stuur dan een mailtje met al uw vragen naar info@klimzaalwallstreet.be.

 

KINDER- EN VERJAARDAGSFEESTJES

EEN FEEST VOL AVONTUUR

Kinder- en verjaardagsfeestjes organiseren is zeer beperkt mogelijk in onze klimzaal. Vooral in de herfst- en wintermaanden kunnen we niet frequent op de aanvragen ingaan. Reservatie is dus noodzakelijk. Een kinderfeestje duurt ongeveer 3 uur, waarvan 2 uur effectief gesport wordt.

Mogelijkheden
Tijdens het schooljaar: van begin september tot eind juni:
– Op woensdag niet mogelijk behalve tijdens schoolvakanties
– Op zaterdag zijn enkel mogelijkheden van 13-15u en 15-17u
– op zondag kunnen de activiteiten enkel doorgaan tussen 10u-12u, 12-14u, 14-16u.

Op feestdagen en tijdens de schoolvakanties:
– dagelijks binnen de reguliere openingsuren.

Klim en speleo
Gedurende 2 uur bieden wij een combinatie aan van muurklimmen in een aan kinderen aangepast zaaltje en speleo. Opdat alles veilig zou verlopen, vergezelt een ervaren begeleider de groep de hele tijd. Aan de aanwezige volwassenen worden de bijhorende touwtechnieken aangeleerd. Per drie kinderen dient er minstens één volwassene of jongere, ouder dan 16 jaar, aanwezig te zijn.
Speelkledij en sportschoenen zijn aangewezen (geen rokjes voor de meisjes omwille van de klimgordel) en lange haren worden best met een rekker samengebonden. Een klimzaal is geen binnenspeeltuin, wanneer de activiteiten gedaan gedaan zijn kan er niet vrij gespeeld worden.
De monitor staat klaar op het afgesproken uur en de activiteiten dienen stipt te beginnen. Gelieve dan ook zeker minstens enkele minuten op voorhand voltallig aanwezig te zijn.

De party
We beschikken over een ruime cafetaria waar enkel dranken en wat snoepgoed verkocht worden. Na het klimmen mag U de bar nog gebruiken om pakjes te openen, en een zelf meegebrachte taart, afhaalpizza’s of snoepgoed te nuttigen, … .
Drank wordt verkocht aan democratische prijzen en mag niet zelf meegebracht worden. Wel mag u desgewenst wat spullen meebrengen om de tafel feestelijk te versieren. Opgelet, de kinderen mogen niet meer vrij gaan spelen in de klimzalen of andere ruimtes omdat dit gevaarlijk is en vaak storend voor andere klimmers. Maak er een leuke afsluiter van met extra aandacht voor de jarige en probeer de kinderen op een rustige manier aan de tafel bezig te houden.

Prijzen
De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de groep en omvatten de begeleiding, de sportactiviteiten en de materiaalhuur (excl. eventuele huur van klimschoenen)

Betalen gebeurt ter plaatse in de klimzaal en kan enkel cash of met de payconiq app op een smartphone. Er dienen geen voorschotten betaald te worden. Wel dient u een week voor aanvang een mail te sturen als u uw afspraak wil annuleren.

Basisprijs voor 6 kinderen: 100€
Prijs per extra kind: 10€
maximaal 20 kinderen per feestje!
Voor reservaties en bijkomende inlichtingen:
info@klimzaalwallstreet.be
Gelieve steeds een telefoonnummer in uw mail op te geven.