HEROPENING KLIMZAAL WALLSTREET

Hallo allemaal, zoals iedereen al wel wist, of vermoedde, mag de klimzaal vanaf maandag 8 juni terug open. Deze berichtgeving is laat omdat we nog maar net de protocol-voorwaarden van de overheid doorkregen. Bovendien zou het kunnen dat deze in de nabije toekomst ook nog aangepast zullen worden.

Jammer genoeg zijn er strikte Corona-maatregelen van toepassing. Zo is het aantal klimmers dat tegelijk binnen mag beperkt en zal er dus gereserveerd moeten worden.

Concreet dient u rekening te houden met het volgende:

 • Er komt een eenvoudig boekingssysteem met de keuze voor 3 locaties: muurklimmen aan klimspot kajoe, muurklimmen in Wallstreet en Boulderen in Wallstreet. Er wordt op alle locaties geklommen in blokken van 2 uur!
 • Dit boekingssysteem wordt zondag in de late namiddag of vroege avond op de website online gezet en toegelicht. Dan zijn de voorbereidingen voor Corona-veilig klimmen in de klimzaal getroffen en hebben we zicht op de exacte mogelijkheden.
 • Bestaande Wallstreet abonnees kunnen hun abonnement verlengen maar nieuwe abonnementen kunnen voorlopig niet afgesloten worden.
 • 10-beurtenkaarten blijven in Wallstreet geldig en kunnen in de klimzaal aangekocht worden. (Wallstreet abonnementen en 10B-kaarten zijn niet geldig in klimspot Kajoe!)
 • Losse klimbeurten dienen ter plaatse afgerekend te worden. (Payconiq of cash)
 • Klimmen in Wallstreet is voorlopig beperkt tot 1 klimsessie per persoon per dag en 2 klimsessies per persoon per week. We bekijken even hoe groot de vraag is en zullen de beperking aanpassen als dit mogelijk is.
 • Consumeren in de bar is voorlopig nog niet mogelijk. U kan wel een drankje kopen voor tijdens het sporten of voor op de terugweg naar huis. Als het klimmen volgens de aangepaste situatie allemaal vlot verloopt, zullen we de bar heropenen volgens de nieuwe, door de overheid opgelegde, Corona-maatregelen voor de horeca..
 • De gekende dagelijkse Corona maatregelen blijven van toepassing.
 • Gebruik van vloeibaar magnesium is verplicht. Er wordt vloeibaar magnesium te koop aangeboden in de klimzaal. In de boulderzaal hangt een dispenser!
 • Materiaal huren in Wallstreet kan, maar is beperkt. In de klimspot kan enkel met eigen materiaal geklommen worden.
 • Lessen mogen voorlopig nog niet doorgaan. (geen jeugdwerking, geen KVB-opleidingen, jammer…)

We hopen dat iedereen zich in deze nieuwe maatregelen kan vinden en dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan het sporten in een Corona-veilige omgeving. Het worden bijzondere momenten waarbij iedereen kennissen en vrienden terug zal zien maar begroetingsknuffels en – zoenen zijn voorlopig nog niet toegestaan.

We hebben hard gewerkt aan de verbeteringen van de klimzaal en hopen jullie graag allemaal snel terug te zien.

Tot binnenkort,

Erik en Gert

Comments are closed.