INSCHRIJVINGEN JEUGDWERKING najaar 2020

Beste klimmers, beste ouders,

Hier zijn de nieuwe inschrijvingslinks voor de lessen die starten in september 2020. We hopen jullie allemaal terug te mogen verwelkomen.

Aan de lesmomenten van de groepen is niets veranderd. Let er wel op: de les van maandag is enkel voor kinderen uit de lagere school, de les van zaterdagavond is enkel voor jongeren uit het middelbaar onderwijs. Wanneer een groep volzet is, zal U een andere groep moeten kiezen.

Momenteel schrijven we in voor de periode september – december 2020.

Het inschrijvingsgeld bedraagt voor alle jeugdleden 140 euro. Kinderen uit het middelaar onderwijs die op woensdag inschrijven, mogen tijdens de kerstexamens een les naar keuze op zaterdag volgen.

Indien u, via uw ziekenfonds, recht heeft op een verhoogde tegemoetkoming, gelieve dit te laten weten zodat we samen met u kunnen bekijken welke opties er zijn ivm aangepaste prijzen!

Vergeet niet dat lidmaatschap van klimclub kajoe, BAC antwerpen of BPA verplicht is. In het inschrijvingsformulier dient het lidnummer zeker mee ingevuld te worden! Inschrijvingen van bestaande leden zonder lidnummer, zijn ongeldige inschrijvingen en geven geen toegang tot de jeugdwerking! We willen alle lidnummers hebben omdat we willen dat iedereen verzekerd is.

Nieuwkomers in de jeugdwerking moeten ook inschrijven om een plek te reserveren. Ze registreren zich ook in de cursus naar keuze en mogen dan een gratis proefles volgen. Bevalt het hen en willen ze deelnemen, dan gaan ze over tot de betaling van het lesgeld en regelen ze hun lidmaatschap bij het KBF. Op de plek van het lidnummer, in het inschrijvingsformulier, schrijven zij “NIEUW LID“. Zodra ze hun lidkaart in september ontvangen hebben, nemen ze deze mee naar de eerstvolgende les. Wens je toch niet deel te nemen na de proefles en ben je wel ingeschreven? Laat dit dan gewoon even weten. Wanneer U lid wordt van KBF na 31 augustus, bent u meteen verzekerd voor het sportjaar 2021. Betaal dus niet voordien!

Hebt u via de onderstaande links een inschrijving gedaan in de jeugdwerking, dan ontvangt u automatisch een bevestigingsmailtje. Controleer best de opgegeven mailadressen nog even voor u het formulier doorstuurt, want anders krijgt u de mail uiteraard niet!
Uw inschrijving is pas helemaal definitief na betaling van het lesgeld.

Wil je meer dan één keer per week klimmen? Dan kan je losse klimbeurten betalen of uitbreiden met een abonnement  in Wallstreet voor 80 euro (van 1 september tot 31 december). 

INSCHRIJVINGSLINKS:

Maandag 17-19 (Lagere school)

Woensdag 13.30 – 15.30

Woensdag 15.30 – 17.30

Zaterdag 9.00 – 11.00

Zaterdag 11.00 – 13.00

Zaterdag 17.30 – 19.30 (Middelbaar)

Comments are closed.