INSCHRIJVINGEN JEUGDWERKING VOORJAAR 2022

 

Beste klimmers, beste ouders,

Hier zijn de nieuwe inschrijvingslinks voor de lessen die starten in januari 2022. We hopen jullie allemaal terug te mogen verwelkomen.

Aan de lesmomenten van de groepen is niets veranderd. 
Wanneer een groep volzet is, zal U een andere groep moeten kiezen.

Momenteel schrijven we in voor de periode januari – juni 2022.

Het inschrijvingsgeld bedraagt voor alle jeugdleden 200 euro (20 maandag- en woensdaglessen) en €190 (19 zaterdaglessen) . Alle info rond de betaling krijgt u in de bevestigingsmail na inschrijving. Kinderen uit het middelaar onderwijs die op woensdag inschrijven, mogen tijdens de examens een les naar keuze op zaterdag volgen.

Naast het inschrijvingsgeld dat u bij ons betaalt voor de lessen, bent u ook verplicht om u aan te sluiten bij de Klim- en bergsportfederatie. Deze aansluiting bij het KBF zorgt ervoor dat uw kind verzekerd is voor al onze activiteiten. Bij aansluiting kiest u voor KAJOE vzw (klimclub Wallstreet).
Via onderstaande link kan u zich rechtstreeks aansluiten.

https://www.kbfvzw.be

Indien uw kind niet is aangesloten bij het KBF, is zijn/haar inschrijving bij ons niet geldig! Leden van BAC Antwerpen en BPA zijn ook welkom in onze jeugdwerking maar dienen wel als bewijs een foto van hun lidkaart door te mailen naar info@kajoe.be.

Uw inschrijving is pas helemaal definitief na betaling van het lesgeld en aansluiting bij het KBF!

Wil je meer dan één keer per week klimmen? Dan kan je losse klimbeurten betalen of uitbreiden met een abonnement  in Wallstreet voor 80 euro (van 1 januari tot 30 juni). Gelieve dit te betalen met een unieke overschrijving met vermelding van “combi-abo” en “de naam van het kind“. Vraag dan nadien naar uw abonnementskaartje in de klimzaal.

INSCHRIJVINGSLINKS:

Woensdag 13.30 – 15.30 Woensdag 1 

Woensdag 15.30 – 17.30 Woensdag 2

Zaterdag 9.00 – 11.00 (VOLZET) Zaterdag 1

Zaterdag 11.00 – 13.00 (VOLZET) Zaterdag 2

 

ENKEL LAGER ONDERWIJS

Maandag 17.00 – 19.00 Maandag 17u-19u

 

ENKEL SECUNDAIR ONDERWIJS

Zaterdag 17.30 – 19.30 Zaterdag 3

Comments are closed.