JEUGDKAMP FONTAINE BLEAU

Hieronder alvast wat algemene info over het weekend. Indien je je inschrijft krijg je voor het weekend nog een gedetailleerde planning en meer info over wat je moet meebrengen.

Vertrek: zaterdag 28 april om 8u op de parking naast het sportpaleis.
Thuiskomst: dinsdag 1 mei voor 18u.

Voor wie?
Alle klimmers die deelnemen aan de jeugdwerking, die lid zijn van KBF! Indien de klimmer jonger is dan 12 jaar vragen we wel aan de ouder(s) of een meerderjarige verantwoordelijke om mee te gaan. Zowel -12 jarige klimmers als verantwoordelijken kunnen uiteraard deelnemen aan de dag- , avondactiviteiten en maaltijden indien jullie hiervoor inschrijven.

Prijs: 100 euro
Dit bedrag dekt alle maaltijden, drie nachten camping, de begeleiding en het vervoer ter plaatse.
Indien je als ouder zelf de camping graag regelt voor jezelf kan je het hele verblijf met ons mee-eten voor 40 euro pp.

Verblijf : Camping Les Prés
Als de klimmers samen in grote tenten overnachten kan de prijs van de camping gedrukt worden. Wij voorzien geen tenten, u dient dus onderling af te spreken om tenten te delen. Ouders die meegaan kunnen ook altijd een staancaravan of cabanne huren, neem hiervoor zelf contact op met de camping. Kom je met een tent, dan reserveren wij de plek voor jou.

Vervoer:
Voor het vervoer rekenen we op de hulp van de ouders. Rijd je niet met je eigen ouders mee, neem dan 20 euro extra cash mee om te betalen aan de chauffeur voor de verplaatsing van en naar Fontainebleau.

Ter plaatse:
We klimmen in kleine groepjes met een begeleider.
Bij slecht weer wordt er een back–up plan voorzien (een mooie wandeling, bezoek aan een lokale klimzaal, ….). Vergeet dus geen stapschoenen. Na de inschrijving zal je nog een mail ontvangen met de materiaallijst van alles wat je nodig hebt.

Voor de ouders:
Voor ouders (broers, zussen,…) die ter plekke niet klimmen zijn er heel wat alternatieven. Je kan prachtige wandelingen maken in de streek, maar ook een bezoek aan het kasteel van Fontainebleau of een daguitstap naar Parijs behoren tot de mogelijkheden.

Vrijwilligers:
We zijn nog op zoek naar gemotiveerde ouders om deel te nemen aan dit avontuur. Ga je graag mee en kan je nog een paar kinderen een lift geven? Help je ons team graag in de keuken? Kan je ter plaatse de kinderen van en naar de klimgebieden vervoeren? Stuur ons dan een mailtje.

Inschrijven via volgende link:Kamp Font

Sportieve groetjes
Het trainersteam van KAJOE

Comments are closed.