Jeugdwerking

Vanaf 15 juni kan u hieronder inschrijven voor onze nieuwe lessenreeks van september-december 2021.

Deelnemen aan de jeugdwerking kan vanaf 8 jaar. Uit ervaring is gebleken dat kinderen op deze leeftijd pas matuur en sterk genoeg zijn om elkaar te zekeren. Omdat dit over de veiligheid gaat wordt deze regel rond leeftijd ook strikt toegepast.

De lessen lopen in twee lessenreeksen per jaar: sept-dec en jan-juni.
Onze lessen gaan door op
– maandag van 17u tot 19u (enkel lagere school)
– woensdag 13u30 tot 15u30 en van 15u30 tot 17u30
– zaterdag 9u tot 11u en van 11u tot 13u
– zaterdag 17u30 tot 19u30 (enkel middelbaar)

– Op woensdagnamiddag en vrijdagavond traint ook ons competitieteam. Voor dit team kan je geselecteerd worden door onze trainers.

Omwille van veiligheidsredenen zijn er elk schooljaar 2 instapmomenten. Het eerste instapmoment is begin september, het tweede begin januari. Indien uw kind graag middenin de lessenreeks instapt gelieve een mailtje te sturen naar info@klimzaalwallstreet.be zodat u een priveles kan boeken om uw kind te leren zekeren. De deelname aan de klimlessen dient betaald te worden aan klimclub kajoe.

Indien u, via uw ziekenfonds, recht heeft op een verhoogde tegemoetkoming, gelieve dit te laten weten zodat we samen met u kunnen bekijken welke opties er zijn ivm aangepaste prijzen!

Verder dienen alle jeugdleden, in verband met de verzekering, lid te worden van de klim- en bergsportfederatie (KBF). Het lidmaatschap dient men zelf, via de website van het KBF, te regelen. Bij de keuze voor klimclubs, kiest men uiteraard voor klimclub Kajoe. Jeugdleden van BPA en BAC Antwerpen zijn ook welkom in onze jeugdwerking.

Jeugdige klimmers die een bepaald niveau bereikt hebben en gemotiveerd zijn om hogerop te geraken, kunnen opgenomen worden in een team voor gevorderden. De keuze om eventueel competitief te willen presteren, laten we steeds open.

In de kertsvakantie, paasvakantie en zomervakantie organiseren we ook klimkampen.