Jeugdwerking

CORONA-UPDATE:

Momenteel is onze zaal gesloten en zijn er dus geen medewerkers meer aanwezig. Er is dus serieuze vertraging op onze mailing. Onze excuses daarvoor.

De jeugdwerking vanaf januari 2021:
Het is voorlopig nog niet mogelijk om in te schrijven voor de lessenreeks die was gepland vanaf januari. Onze groepen zijn voor deze reeks allemaal volzet en we willen eerst de lessen, die we hebben moeten annuleren door de tweede lockdown, door onze reeds ingeschreven klimmers laten inhalen. Zodra alle lessen zijn ingehaald, maken we een nieuwe reeks beschikbaar waarvoor je dan via deze pagina zal kunnen inschrijven.
Om er als eerste bij te zijn raden we altijd aan om onze facebookpagina in’t oog te houden. Op de pagina van KAJOE of Klimzaal Wallstreet zullen we bekendmaken zodra we de inschrijvingen online zetten, zo hoef je niet elke dag onze website te bekijken.
Hieronder de algemene info over de jeugdwerking indien er nog algemene vragen zijn.

———————————————————————————————————————

Deelnemen aan de jeugdwerking kan vanaf 8 jaar. Uit ervaring is gebleken dat kinderen op deze leeftijd pas matuur en sterk genoeg zijn om elkaar te zekeren. Omdat dit over de veiligheid gaat wordt deze regel rond leeftijd ook strikt toegepast.

De lessen lopen in twee lessenreeksen per jaar: sept-dec en jan-juni.
Onze lessen gaan door op
– maandag van 17u tot 19u (enkel lagere school)
– woensdag 13u30 tot 15u30 en van 15u30 tot 17u30
– zaterdag 9u tot 11u en van 11u tot 13u
– zaterdag 17u30 tot 19u30 (enkel middelbaar)

Omwille van veiligheidsredenen zijn er elk schooljaar 2 instapmomenten. Het eerste instapmoment is begin september, het tweede begin januari. Indien uw kind graag middenin de lessenreeks instapt gelieve een mailtje te sturen naar info@klimzaalwallstreet.be zodat u een priveles kan boeken om uw kind te leren zekeren. De deelname aan de klimlessen dient betaald te worden aan klimclub kajoe.

Indien u, via uw ziekenfonds, recht heeft op een verhoogde tegemoetkoming, gelieve dit te laten weten zodat we samen met u kunnen bekijken welke opties er zijn ivm aangepaste prijzen!

Verder dienen alle jeugdleden, in verband met de verzekering, lid te worden van de klim- en bergsportfederatie (KBF). Het lidmaatschap dient men zelf, via de website van het KBF, te regelen. Bij de keuze voor klimclubs, kiest men uiteraard voor klimclub Kajoe. Jeugdleden van BPA en BAC Antwerpen zijn ook welkom in onze jeugdwerking.

Jeugdige klimmers die een bepaald niveau bereikt hebben en gemotiveerd zijn om hogerop te geraken, kunnen opgenomen worden in een team voor gevorderden. De keuze om eventueel competitief te willen presteren, laten we steeds open.

In de kertsvakantie, paasvakantie en zomervakantie organiseren we ook klimkampen.

 


 

CORONA UPDATE: alles over de sluiting, de jeugdwerking, geplande cursussen en de Klimspot
(29/10/2020) - De nationale overheid heeft nieuwe maatregelen uitgesproken om de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Alle indoor sporten voor +12 jarigen worden verboden tot nader bericht. De klimspot blijft voorlopig nog buiten schot! Hieronder een overzicht van alle beslissingen en toepassingen voor onze klimzaal. Klimzaal Wallstreet:Onze klimzaal is volledig gesloten voor onbepaalde tijd. Abonnementen van Read More
INSCHRIJVINGEN JEUGDWERKING najaar 2020
(21/6/2019) - Beste klimmers, beste ouders, Hier zijn de nieuwe inschrijvingslinks voor de lessen die starten in september 2020. We hopen jullie allemaal terug te mogen verwelkomen. Aan de lesmomenten van de groepen is niets veranderd. Let er wel op: de les van maandag is enkel voor kinderen uit de lagere school, de les van zaterdagavond is enkel Read More