Jeugdwerking

Deelnemen aan de jeugdwerking kan vanaf 8 jaar op maandag, woensdag of zaterdag. Omwille van veiligheidsredenen zijn er elk schooljaar 2 instapmomenten. Het eerste instapmoment is begin september, het tweede begin januauri. De deelname aan de klimlessen dient betaald te worden aan klimclub kajoe.

Verder dienen alle jeugdleden, in verband met de verzekering, lid te worden van de klim- en bergsportfederatie (KBF). Het lidmaatschap dient men zelf, via de website van het KBF, te regelen. Bij de keuze voor klimclubs, kiest men uiteraard voor klimclub Kajoe. Jeugdleden van BPA en BAC Antwerpen zijn ook welkom in onze jeugdwerking.

Jeugdige klimmers die een bepaald niveau bereikt hebben en gemotiveerd zijn om hogerop te geraken, kunnen opgenomen worden in een team voor meer gevorderden. De keuze om eventueel competitief te willen presteren, laten we steeds open.

In de vakanties organiseren we regelmatig klimkampen.

 


 

VANAF ZATERDAG 14/3, KLIMZAAL GESLOTEN
(13/3/2020) - Op 12 maart heeft de regering de federale fase van het rampenplan afgekondigd. Voortaan neemt de federale regering de coördinatie van alle maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken in eigen handen. Hierbij dienen alle sportcentra en sportclubs hun activiteiten alvast tot begin april stop te zetten. Ook sportkampen die tijdens de paasvakantie gepland Read More