KLIMSPOT KAJOE

Klimspot Kajoe

KLIMSPOT KAJOE is een overdekte buiten klimwand gelegen op privé-terrein te 2990 Gooreind, Keienvenstraat 31. De wanden varieren van dal naar loodrecht tot licht en zwaar overhangend. Zowel beginners als gevorderden kunnen er terecht.
We hebben een mix voorzien van 10 toprope- en 7 voorklimlijnen. Wil je graag voorklimmen, breng dan uw touw en ook uw setjes mee want die zijn niet voorzien.
Om overlast met de buren te vermijden hebben we een reglement opgesteld. Lees het AUB even aandachtig alvorens u zich naar Gooreind begeeft. U vindt er ook alle info over openingsuren en prijzen.

Ontstaan van de klimspot

In kader van de Havendag op 16 en 17 sept 2017 werd in Belgie de eerste Deep Water Solo klimwedstrijd georganiseerd. Het skelet van deze klimmuur was een stellingconstructie. Bij het ontwikkelen van deze competitie klimmuur is het idee ontstaan om een buitenklimzaal op een steigerconstructie te bouwen. De klimwand die hier nu staat is een pop-up gebeuren. Het is een pilootproject om de technische mogelijkheden van een tijdelijke buitenklimzaal uit te zoeken en te testen. De klimwanden van deze constructie worden zo goed als mogelijk tegen weersomstandigheden beschermd en werden niet geschilderd zodat ook de duurzaamheid getest wordt.
Publiek klimmen is hier enkel mogelijk onder strikte voorwaarden, welke beschreven staan in het huishoudelijk reglement. Personen die het reglement niet naleven kan de toegang tot de klimspot ontzegt worden.

 

Huishoudelijk reglement

 


 

KVB1 – 1,2,3 juli 2020 aan de klimspot
(23/6/2020) - KVB1, De basiscursus voor beginnende klimmers (volwassenen). Gedurende 6 lesuren leer je al de nodige technieken om op een veilige manier het indoorklimmen te beoefenen. De laatste les wordt je kennis getest en zou je vlot je klimvaardigheidsbewijs (KVB1) moeten behalen. Deze cursus is gericht op mensen die nog geen technieken kennen. Klim je al Read More
HEROPENING BAR WALLSTREET
(11/6/2020) - In de bar van de klimzaal en ook aan de klimspot kan er terug geconsumeerd worden. Tooghangen mag nog niet maar aan de tafels, die op veilige afstand van elkaar staan, kan er aangezeten worden. Gelieve de veiligheidsmaatregels zoas handen wassen en/of ontsmetten te respecteren.
BOEKINGEN voor KLIMZAAL WALLSTREET en KLIMSPOT KAJOE
(7/6/2020) - Beste klanten, Wij zijn zeer verheugd en blij om jullie opnieuw in onze zaal te mogen ontvangen vanaf maandag 8 juni, mits enkele maatregelen waaronder de social distancing de belangrijkste regels is. We herinneren hier aan omdat dit nog steeds voor de overheid de belangrijke voorwaarde is. Iedereen is na reservatie opnieuw welkom! Enkel lessen Read More
HEROPENING KLIMZAAL WALLSTREET
(5/6/2020) - Hallo allemaal, zoals iedereen al wel wist, of vermoedde, mag de klimzaal vanaf maandag 8 juni terug open. Deze berichtgeving is laat omdat we nog maar net de protocol-voorwaarden van de overheid doorkregen. Bovendien zou het kunnen dat deze in de nabije toekomst ook nog aangepast zullen worden. Jammer genoeg zijn er strikte Corona-maatregelen van Read More