MONITOR BOEKEN OPNIEUW MOGELIJK

Voortaan kan u opnieuw een monitor boeken in de klimzaal voor het muurklimmen met gebruik van touwen. Ook materiaalhuur is mogelijk. Voor boulderen dient u enkel te reserveren en is een monitor niet nodig.

Hebt u geen ervaring en wil u met een vriend(in) of partner komen klimmen, dan dient u eerst een mailtje te sturen naar info@klimzaalwallstreet.be voor de boeking van een monitor. Geef hiervoor zeker uw naam, telefoonnummer en dag en uur naar keuze op. Wij kijken dan of het past en doen eventueel een tegenvoorstel. Nadien boekt u een plaatsje via het reservatiesysteem. Wenst u een monitor te boeken in de klimspot (Gooreind), gelieve dit duidelijk te vermelden.

HOE BOEKEN IN HET RESERVATIESYSTEEM?

Via onderstaande links dient u eerst met een mailadres te registreren. U ontvangt een bevestigingsmail en kan vervolgens reserveren. Als u het afgesproken reservatieblok aanvinkt, is uw plek reeds gereserveerd. Doorsturen hoeft niet meer, u krijgt ook geen bevestigingsmail. (groepen van max 10 pers)

Kan u niet komen, dan kan u zelf uw reservatie terug annuleren en per mail of telefonisch (03/325.17.43) ook de monitor terug opzeggen. Graag annulaties voldoende op voorhand door te geven, anders komt uw monitor voor niets.
REGISTREREN
RESERVEREN

PRIJZEN?

Monitor 1u: 30€ / klimtoegang: 10€ (volw), 8€ (Student), 6€ (kind t/m 13j) / Materiaalhuur: 2€ (klimgordel), 2€ (klimschoenen). (huur klimschoenen is niet verplicht)

VOORBEELD: boeking voor monitor, 2 volwassenen + 2 studenten met materiaalhuur: (30€) + (2×10€) + (2×8€) + (8×2€) = 30+20+16+16=82€

Comments are closed.