NIEUWE CORONA MAATREGELEN

De stad Antwerpen legt ons voortaan nieuwe regels op ter bestrijding van COVID-19. We weten dat de nieuwe maatregelen geen pretje zijn maar vragen om ze toch te respecteren. De stad gaat locaties waar de maatregelen niet nageleefd worden resoluut sluiten en wij willen uiteraard de klimzaal in ieders voordeel graag open houden. De nieuwe regels zijn:

1/ AANWEZIGHEIDS REGISTRATIE : Alvorens te gaan sporten geeft u uw naam en telefoonnummer op aan de balie. (voor contact-tracing)

2/ GEBRUIK MONDMASKERS: Als u de de klimzaal betreedt, dient u een mondmasker te dragen. Voor de lengtezaal mag het mondmasker enkel tijdens het klimmen afgezet worden. Wanneer u door de klimzaal wandelt of staat te zekeren moet het masker dus steevast gedragen worden. In de boulderzaal mag u enkel wanneer u effectief aan het klimmen bent het mondmasker afzetten. Tijdens het consumeren in de bar zit u aan tafel en mag het mondmasker af. Loopt u rond in de bar, dan draagt u een mondmasker.

3/ ANDERE BESTAANDE REGELS BLIJVEN VAN TOEPASSING: Bewaar voldoende afstand, Handen voor en na ’t klimmen wassen of ontsmetten, gebruik zoveel mogelijk vloeibare magnesium, geen gebruik van kleedkamers, Loop niet op blote voeten, …

4/ AAN DE KLIMSPOT wijzigt er voorlopig niets.

Comments are closed.