NIEUWE CORONA MAATREGELEN

De stad Antwerpen legt ons voortaan nieuwe regels op ter bestrijding van COVID-19. We weten dat de nieuwe maatregelen geen pretje zijn maar vragen om ze toch te respecteren. De stad gaat locaties waar de maatregelen niet nageleefd worden resoluut sluiten en wij willen uiteraard de klimzaal in ieders voordeel graag open houden. De nieuwe regels zijn:

1/ BOEKING KLIMSESSIE VIA WEBSITE: Wanneer u gaat klimmen boekt u eerst uw klimsessie via de startpagina van onze website (groene knop ‘Reservaties’. Zo voorkomen we samen dat er teveel klimmers tegelijkertijd aanwezig zijn in de klimzaal.

2/ AANWEZIGHEIDS REGISTRATIE : Alvorens te gaan sporten geeft u uw naam en telefoonnummer op aan de balie. (voor contact-tracing)

3/ GEBRUIK MONDMASKERS: Als u de de klimzaal betreedt, dient u een mondmasker te dragen. Voor de lengtezaal mag het mondmasker zowel tijdens het klimmen als tijdens het zekeren afgezet worden zolang u de afstand kan bewaren.
In de boulderzaal mag u het mondmasker afzetten zolang u de afstand kan bewaren. Tijdens het consumeren in de bar zit u aan tafel en mag het mondmasker af. Loopt u rond in de bar, dan draagt u een mondmasker.

3/ ANDERE BESTAANDE REGELS BLIJVEN VAN TOEPASSING: Bewaar voldoende afstand, Handen voor en na ’t klimmen wassen of ontsmetten, gebruik zoveel mogelijk vloeibare magnesium, geen gebruik van kleedkamers, Loop niet op blote voeten, …

4/ AAN DE KLIMSPOT wijzigt er voorlopig niets.

Comments are closed.