Sportkampen

CORONA-UPDATE:

Voorlopig hebben we nog geen nieuwe klimkampen gepland.Alles hangt af van de mogelijke heropening van de klimzaal eens de cijfers terug de goed kant opgaan.
Volg zeker onze Facebookpagina’s van KAJOE en Klimzaal Wallstreet om er zeker van te zijn dat je op de hoogte blijft. Zodra we nieuws en vooruitzichten hebben, kan je die op deze Facebookpagina’s vinden!

——————————————————————————————————————-

In de paas-, grote- en kerstvakantie organiseren wij regelmatig sportkampen voor schoolgaande jeugd vanaf 8 jaar. Uit ervaring is gebleken dat kinderen op deze leeftijd pas matuur en sterk genoeg zijn om elkaar te zekeren. Omdat dit over de veiligheid gaat wordt deze regel rond leeftijd ook strikt toegepast.

De nadruk ligt op klimmen en avontuur maar er komen ook andere sport- en spelactiviteiten aan bod.

Naast leden van de jeugdwerking zijn ook nieuwkomers welkom. Alle inschrijvingslinks voor de sportkampen worden hieronder gepubliceerd.

 


 

KLIMKAMP KROKUSVAKANTIE 2021
(27/1/2021) - Voorlopig kregen we de mededeling dat we een kamp mogen organiseren tijdens de Krokusvakantie dus we gaan ervoor! Hou zeker je mail goed in de gaten: alle veranderingen of meldingen zullen we via deze weg meedelen! Indien het kamp niet doorgaat, wordt het inschrijvingsgeld teruggestort. ———————————————————————————————————————————————————————————————— Kinderen van 8 tot 12 jaar, met een hart Read More
KLIMKAMPEN ZOMERVAKANTIE 2021
(25/1/2021) - Kinderen van 8 tot 14 jaar, met een hart voor avontuur zijn welkom op onze sportkampen. Naast klimmen, rappel en dodensprong komen ook andere sport- en spelactiviteiten aan bod. Onze kampen gaan allemaal door in klimzaal Wallstreet in Deurne. Vorig jaar werden er ook klimkampen georganiseerd in Gooreind op onze klimspot maar voorlopig hebben we geen zicht Read More