Wacky Wallstreet wedstrijd 2020: THE WACKY GALAXY

De INSCHRIJVINGEN zijn weer officieel geopend! “Eindelijk”, zullen de deelnemers die de twee voorbije edities goed verteerden, denken!

Nam u nog niet deel en weet u niet waaraan u begint? Wacht dan nog even alvorens u in volledige extase op de lanceerknop drukt.

Want weet u uberhaupt wel waaraan u begint?? Deze Wacky wedstrijd is immers niet voor gewone aardlingen!

Afkomstig zijn van een soort Alfa-planeet waar men kickt op 12u afzien, kan u al behoorlijk helpen. Je kunt maar best een dorpsgek zijn, die geniet van ridicule opdrachten in een vreemd universum.

Deze editie draait rond een Wacky Galaxy met andere ritmes, andere geuren, andere kleuren andere waarden en normen. Kortom neem deel en verwacht het onverwachte.

Een deelnemend team bestaat uit 3 bizarre wezens, waarin beide aardse geslachten vertegenwoordigd zijn. Vergeet je aangepaste ’Wacky Galaxy’outfit zeker niet! Denk bij het samenstellen in buitenaardse termen als zwarte gaten, glinsterende sterren en fluo ufo’s!

De beste voorbereiding is het besef dat je je niet kan voorbereiden. In deze voorbereiding mag je zeker niet vergeten een koplamp te voorzien!

Dagindeling: 8 februari 2020

6u aanmelden met ontbijt
6u30 breefing
7u eedaflegging + startschot
Om 19u trekken we de klimschoenen uit en is het tijd om de leeggeklommen reserves weer aan te vullen met een welverdiende maaltijd (inbegrepen in de prijs). Hierna volgt de prijsuitreiking en eindigen we met een stevige danspartij waarop iedereen welkom is (ook niet-deelnemers dus).

INSCHRIJVEN DOE JE HIER

(Maximaal 24 teams)

prijs per persoon:
30 euro Kajoe leden
35 euro Niet Kajoe leden
storten op KAJOE vzw BE76 7360 1117 7595

Comments are closed.