Yoga

In de fraaie trainingszaal van de klimzaal wordt ook yoga gegeven. Een team van gediplomeerde lesgevers verzorgt de yogalessen, die voor iedereen toegankelijk zijn. Elke les is een combinatie van 50min vinyasa yoga en 30min Yin Stretch yoga.

Bij vinyasa yoga wordt op een actieve manier de spiertonus geprikkeld door het aannemen van verschillende lichaamsposes, dit op het ritme van de ademhaling. De spieren worden sterker en soepeler en je geest ontspant.

Yin yoga daarentegen is een passievere vorm waarbij de nadruk ligt op intens stretchen. Naast spieren wordt ook het bindweefsel losgemaakt waardoor vaak ook pijnklachten verdwijnen. Ook hier heeft de yoga een ontspannend effect op de geest en is er een stress-reducerende werking.

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en gericht op deelnemers van alle niveau’s.

Lesmomenten:
Dinsdagavond en donderdagavond: van 19.30u tot 20.50u

Prijzen:

  • Een losse yogales kost momenteel 10€ ipv 12€
  • Via een 10-beurtenkaart betaalt u 9€ per les.
    (10-beurtenkaarten staan op naam maar zijn niet persoonlijk. U kan dus met een vriend of vriendin samen een kaart aankopen. De kaarten kunnen ook voor klimmen gebruikt worden. Wenst u beiden te beoefenen op dezelfde dag, dan worden er uiteraard 2 beurten aangerekend.)
  • Mensen met een klimabonnement kunnen deelnemen aan 6 euro.