Contacteer ons

Ulassai


    
Gecoacht rotsklimmen in Ulassai, Sardinië.

Leer heel wat bij over technisch klimmen op de rotsen, gecontroleerd vallen, hoe je een project op de rotsen aanpakt en hoe je routes uitkiest.  Geniet daarnaast ook van de ongelofelijke pracht van de natuur rond het dorpje Ulassai, Sardinië, de lokale gewoontes, de gastvrijheid van de mensen in en rond Nannai climbing home, de yoga-, wandel- en andere sportmogelijkheden en het overheerlijke eten. Een fantastische klim- en vakantie-ervaring!

 

WAAR? In hartje Sardinië vind je Ulassai, een typisch bergdorp in het centrum van een groot klimparadijs. Je hebt er meer dan 1000 routes van alle niveaus met mogelijkheden om zowel 's morgens als in de namiddag te kunnen klimmen. Onder leiding van Engelssprekende Italiaan Paolo, een ervaren lokale klimmer, leer je bij over hoe je een project aanpakt, hoe je klim- en valtechnieken op de rotsen verbetert en hoe je betere routekeuzes maakt. 

  

WANNEER?  OP AANVRAAG!!
Stagedata hangen af van de vluchten tussen Brussel en Cagliari.  Vervoer van de luchthaven naar Ulassai kan aangevraagd worden)
--> 5 klimdagen en 2 rustdagen die naar eigen zin kunnen ingevuld worden met een heel aantal extra uit te kiezen activiteiten.

    

VOORWAARDEN? 
- KBF-lid zijn
- minimum leeftijd 18 jaar
- kennis van of behaalde KVB3 minimum 4 deelnemers
- maximum 9 deelnemers

   
WAT KAN JE VERWACHTEN?
- werken aan het verbeteren van de rotsklimtechniek - energiezuinig leren klimmen - workshop over vallen en dynamisch zekeren - ontdekking van de mooiste rotsen van Sardinië - totale vakantie-ervaring dankzij de Nannai-charme en het lekkere eten ter plaatse.

   

WAT BIEDEN WE AAN?
- verblijf in NANNAI Climbing home in gemeenschappelijke slaapruimte voor 7 nachten
- ontbijt en diner in het karaktervolle restaurantje van NANNAI
- persoonlijke begeleiding
- logistiek van de week

  

NIET INBEGREPEN 
- Vervoer heen en terug naar Ulassai
- Klimmateriaal (gordel, klimschoenen, setjes, touwen, carabiners, helm)
- Verzekering bij het KBF


OPGELET: De reis onder bovenstaande voorwaarden kan enkel doorgaan bij het minimum aantal van 4 deelnemers. Indien er minder inschrijvingen zijn, kan je nog steeds de reis boeken maar dan zonder de coaching. Nannai climbing home blijft nog steeds de plaats bij uitstek voor een prachtige klimvakantie met gelijkgezinde gasten. Wacht dus even met je vlucht boeken tot je contact hebt gehad met Paolo (zie gegevens hieronder).

 

MEER INFO: Wens je meer info over de stage of het verblijf? Neem een kijkje op de website van Nannai climbing home en neem rechtstreeks contact op met Paolo: Nannai Climbing Home: https://www.climbingulassai.com/ Contact opnemen met Paolo: pupatzi@yahoo.it of via +39 334 770 9038

 

PRIJS
Lid KAJOE: €630
Geen lid KAJOE: €640
Annulatieverzekering: +€25
Algemene voorwaarden rond reservaties en annulaties