Contacteer ons

Verjaardagsfeestjes

Een feest vol avontuur

Kinder- en verjaardagsfeestjes organiseren is beperkt mogelijk in onze klimzaal. Vooral in de herfst- en wintermaanden kunnen we niet altijd op de aanvragen ingaan. Reservatie is dus noodzakelijk. Een kinderfeestje duurt 3 uur, waarvan eerst 2 uur effectief gesport wordt (klimmen en speleobox) en waarvan daarna 1uurtje gevierd wordt in onze cafetaria.


Wanneer?

Tijdens het schooljaar:

  • Zaterdag: 13-15u en 15-17u
  • Zondag: 10u-13u, 12-15u, 15-18u.

Op feestdagen en tijdens de schoolvakanties:

  • Dagelijks binnen de reguliere openingsurenWat?

Een feestje bestaat uit een combinatie van muurklimmen en speleoboxen. Het muurklimmen gaat door in een, aan kinderen aangepast, klimzaaltje.

Eerst 2 uur klimmen +speleobox
Daarna 1u vieren in de cafetaria

Opdat alles veilig zou verlopen, vergezelt een ervaren begeleider de groep de hele tijd. Aan de aanwezige volwassenen worden de bijhorende touwtechnieken aangeleerd. Per drie kinderen dient er minstens één volwassene of jongere (+16) die als zekeraar kan fungeren, aanwezig te zijn. Speelkledij en sportschoenen zijn aangewezen (geen rokjes voor de meisjes omwille van de klimgordel) en lange haren worden best met een rekker samengebonden.
De gordels leen je van de klimzaal en zijn in de prijs inbegrepen. Klimschoenen kunnen indien gewenst (niet verplicht) gehuurd worden aan €3 per paar.

Een klimzaal is geen binnenspeeltuin: wanneer de activiteiten gedaan gedaan zijn kan er niet vrij gespeeld worden. De monitor staat klaar op het afgesproken uur en de activiteiten dienen stipt te beginnen. Gelieve dan ook zeker minstens enkele minuten op voorhand voltallig aanwezig te zijn.


De party 

We beschikken over een ruime cafetaria waar enkel dranken en wat snoepgoed verkocht worden. Na het klimmen mag U de bar nog gebruiken om pakjes te openen, en een zelf meegebrachte taart, afhaalpizza’s of snoepgoed te nuttigen, … . Drank wordt verkocht aan democratische prijzen en mag niet zelf meegebracht worden. Wel mag u desgewenst wat spullen meebrengen om de tafel feestelijk te versieren. Opgelet, de kinderen mogen tijdens het feest in de cafetaria niet meer vrij gaan spelen in de klimzalen of andere ruimtes omdat dit gevaarlijk is en vaak storend voor andere klimmers. Maak er een leuke afsluiter van met extra aandacht voor de jarige en probeer de kinderen op een rustige manier aan de tafel bezig te houden.


Prijzen 

De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de groep en omvatten de begeleiding, de sportactiviteiten en de materiaalhuur (excl. eventuele huur van klimschoenen)

Betalen gebeurt ter plaatse in de klimzaal en kan cash of met de payconiq app op een smartphone. Er dienen geen voorschotten betaald te worden. Wel dient u een week voor aanvang een mail te sturen als u uw afspraak wil annuleren.

Basisprijs voor 6 kinderen: 100€
Prijs per extra kind: 10€
maximaal 20 kinderen per feestje!

Reservatie of offerte: contacteer ons hier!