Contacteer ons

INSCHRIJVING JEUGDWERKING


Hieronder kan je via ons ledenbeheersysteem inschrijven voor de lessen van dit seizoen. 


VERPLICHTE KBF VERZEKERING

Naast het inschrijvingsgeld dat u bij ons betaalt voor de lessen, bent u ook verplicht om u aan te sluiten bij de Klim- en bergsportfederatie. Deze aansluiting bij het KBF zorgt ervoor dat uw kind verzekerd is voor al onze activiteiten. Bij aansluiting kiest u voor KAJOE vzw (klimclub Wallstreet). 
LET OP! Als je wacht met je inschrijving bij het KBF tot 1 september dan start je lidmaatschap meteen en loopt het tot en met het einde van het volgende kalenderjaar. Je krijgt zo dus 4 maanden extra GRATIS. Lees alle info hierover nog zeker eens na op de website van het kbf. 

Via onderstaande link kan u zich rechtstreeks aansluiten: https://www.kbfvzw.be

Indien uw kind niet is aangesloten bij het KBF, is zijn/haar inschrijving bij ons niet geldig! Leden van BAC Antwerpen en BPA zijn ook welkom in onze jeugdwerking maar dienen wel als bewijs een foto van hun lidkaart door te mailen naar info@kajoe.be.


ABONNEMENT VOOR ONZE JEUGD

Wil je meer dan één keer per week klimmen? Dan kan je losse klimbeurten betalen of uitbreiden met een abonnement in Wallstreet voor 250 euro (van 1 september tot 31 augustus). 
Aankopen van een jeugdabonnement kan via volgende link.

VOLGEND SEIZOEN:

Je bent reeds bij ons ingeschreven voor de huidige lessenreeks:
Je krijgt tegen het einde van je lessenreeks een mail waarbij je info krijgt over de volgende reeks. Je krijgt dan de kans om met voorrang opnieuw in te schrijven voor de volgende reeks.

Je bent nog niet ingeschreven: 
Hou dan goed onze sociale media en website in't oog en mis de inschrijvingen in juni niet.