Contacteer ons

CURSUSSEN en STAGES


Hieronder vind je alle cursussen en stages die we aanbieden. Klik op de cursus voor meer uitleg en om te zien of we momenteel een cursus hebben gepland.

Onze Diensten

ROTSKLIMSTAGES

ROTSKLIMSTAGES

Ga je graag mee op rotsklimstage in het buitenland? Ontdek hier ons aanbod!
KVB1

KVB1

Gedurende deze cursus leer je al de nodige technieken om op een veilige manier het indoorklimmen te beoefenen. De laatste les wordt je kennis getest en zou je vlot je klimvaardigheidsbewijs (KVB1) moeten behalen.
KVB2

KVB2

Gedurende deze cursus leer je al de nodige technieken om op een veilige manier indoor voor te klimmen. De laatste les wordt je kennis getest en zou je je klimvaardigheidsbewijs (KVB2) moeten behalen.
OPEN EXAMEN KVB1 en KVB2

OPEN EXAMEN KVB1 en KVB2

Behaal je KVB1 of KVB2 bewijs zonder lessen te volgen.
PRIVE-LES

PRIVE-LES

Op zoek naar (extra) klimkennis of klimvaardigheden?
KTT5

KTT5

Tijdens deze klimtechnische cursus leer je meer over de basistechnieken van het klimmen. Je hebt al kennis over het zekeren en veilig klimmen en je wil je techniek bijschaven om correcter en beter te klimmen.
KTT6

KTT6

Je hebt al een klimniveau in de 6de graad en hebt al wat meer kennis over klimtechnieken. Tijdens deze klimtechnische cursus werk je aan het verfijnen van je techniek en leer je bij over trainingstechnieken. Samen met de trainer wordt er gewerkt aan een trainingsschema.
Klimspecifieke krachttraining

Klimspecifieke krachttraining

Wil je slim sterker worden? Onze trainer leert je welke trainingen écht werken!
Cursussen routes bouwen

Cursussen routes bouwen

Altijd al zelf eens routes willen bouwen maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Dan ben je hier op het juiste adres!
Yoga for climbers

Yoga for climbers

Klik hier voor onze cursussen waarin we de kunst van yoga combineren met klimmen.
LATTICE BOARD ASSESSMENT

LATTICE BOARD ASSESSMENT

Verliep je laatste klimsessie niet helemaal zoals gewenst? Lukte het niet om je project af te werken? Maak je nog weinig of geen progressie? De oplossing ligt meestal voor de hand: Je moet gaan trainen om sterker te worden! Maar welk specifiek onderdeel kom je juist tekort en hoe ga je dit doelbewust trainen?